Előfizetés ingyenes
Előfizetés ingyenes

Ingyenes regisztráció kötelezettségek nélkül, próbálja ki rendszerünket és 1 szálláskezeléshez 15 napos teljes értékű hozzáférést biztosítunk a FullRoom Online Szobafoglalási Rendszerhez. A 15 nap lejárat után dönthet, hogy megújítja, vagy lemondja az előfizetést. Elérési link biztosítása a saját weboldalához vagy a különböző megjelenítési platformokhoz. Ingyenes megjelenítés az Énszállásom.hu oldalon.

Ft 0
/ 15 NAP
Előfizetés Éves
Előfizetés Éves

Ingyenes regisztráció 15 nap próbaidőszak teljes hozzáféréssel a FullRoom foglalási rendszerhez. Az előfizetés egy év elteltéve megújítható, de le is mondható. Elérési link biztosítása a saját weboldalához vagy a különböző megjelenítési platformokhoz. Ingyenes megjelenítés az Énszállásom.hu oldalon.

Ft 35000
/ ÉV
Előfizetés Jutalék
Előfizetés Jutalék

Ingyenes regisztráció 15 nap próbaidőszak teljes hozzáféréssel a FullRoom foglalási rendszerhez. Az előfizetés havi elszámolásban történik, az értéke 2% a foglalási rendszerben érkezett foglalások után. Egyszeri regisztrációs díj 25.000 Ft, mely tartalmazza a szállás megadott adatokkal történő feltöltését és az árterv létrehozását. Elérési link biztosítása a saját weboldalához vagy a különböző megjelenítési platformokhoz. Ingyenes megjelenítés az Énszállásom.hu oldalon.

Ft 25000
2% / foglalás
Menj a tetejére

Felíratkozás hírlevélre

SZERETNÉNK MEGOSZTANI ÚJ AJÁNLATAINKAT

FullRoomOnline Szobafoglalási Rendszer

FullRoomFRPro Online Időpontfoglaló Rendszer